Antik és Design

Ismerd meg!

Klauzál Csarnok

Egyedülálló adottságaink a vásározók és a vásárlók igényeihez igazodnak. Erzsébetváros ékköve, a felújított Klauzál téri fedett csarnok télen-nyáron lehetőséget kínál a vasárnapi piac megrendezésére. A Klauzál téri csarnok jelentőségét és vonzerejét növeli, hogy a közeljövőben a teljes Klauzál tér is megújul az önkormányzat Erzsébet Terv fejlesztési programjának köszönhetően. A piacon válogatott árusok, minőségi antik kincseket, dizájn klasszikusokat, retro tárgyak árusítanak. Ingyenes a belépés a helyszínre. A belváros szívében, központi helyen, a turisták által kedvelt séta útvonalon.

A Klauzál téri Vásárcsarnok a korábban itt állt és 1874-ben tűzvészben elpusztult István téri színház helyén épült fel 1897-ben, amikor öt vásárcsarnok nyílt meg a fővárosban: a Klauzál téri lett a III. számú.

0 VASÁRNAP
0 m2
0 ASZTAL
0 LÁTOGATÓ

Helyszín jellemzők

Ingyenes a belépés a helyszínre – ahol nem esik az eső, nem fúj a szél, nem csúszik a jég, ahol világos van, de sosem tűz a nap!

Télen-nyáron fedett csarnok

A hidegebb napokon temperáló fűtéssel

A belváros szívében, központi helyen, a turisták által kedvelt séta útvonalon

A megújult épület valamennyi helyisége akadálymentesen is elérhető, a galéria szintre mozgólépcsőn és lift segítségével is feljuthatnak a vásárlók.

A földszinten és galérián összesen 120 asztalt biztosítunk az árusítóknak.

Asztalfoglalás

Az Antik Placcon csak előzetes regisztráció, illetve előre kifizetett asztalbér után van lehetőség az árusításra!!! Kiállítók jelentkezését az placc@antik.hu e-mail címen vagy a +36 70 637 3910 telefonszámon várjuk. Érkezés és bepakolás 8:00 – 9:45 között Asztal biztosítunk, széket hozni kell.
A kiállítók két irányból tudják elfoglalni helyüket, attól függően, hogy a kiállítótér mely részére esik a helyük: egyrészt a Klauzál térről a főbejáratán keresztül, másrészt az Akácfa utca felől, a helyszín hátsó bejáratán keresztül.
Az asztalt kötelezően le kell takarni földig, hogy ne lehessen alá látni. (csomagoló anyagok, dobozok stb.) Díjszabás A szervezőkkel történt előzetes területegyeztetés után: Kiállítóknak és Workshop-oknak egyedi megállapodás szerint.
A helyszín A Klauzál téri Csarnok épületének zárt része.
Temperáló fűtéssel rendelkezik a csarnok, de érdemes melegen öltözni télen.
Parkolás Az utcán ingyenesen vasárnap.
Nyitva tartás 10.00 – 17.00
Lepakolni legkorábban 16 óra után lehet.

Kiállítói asztal 100cm X 70 cm

HUF 3000

Kiállítói asztal 150cm X 100cm

HUF 5000

Kiállítói asztal 3M X 1M

HUF 10000
KIT KERESSEK?

AntikPlacc Manager

Miben segíthetek?

Miben segíthetek?

Placc Manager

AntikPlacc Kata segít bármilyen kérdésed van a rendezvénnyel kapcsoaltban. Asztalfoglalás, működési szabályzat, portékák, árusítás.